mbaak ikaaa…

awardwaaaa…dapet pe-er ni dari mbak ikaa.. uhuuii..jd binun biun neyyy… hihihihi… katanya kalo ga ngerjain PR ga dapet rapor dari ibu guru ika yang cantik 😀 okay okay mbaak..tak kerjain deh PR nyaa…

ini ni PRnyaa…

 

*How old is your mother?
50 years old
*What do you call your mother?
Ibu, Bunda mam..whatever
*How is your relationship with your mother?
just like a mother with her daughter and like a friend
J

*Does she have another other children other than you?
Yes, she does. I have a brother


*Is she a good cooker?
aaaa…. I don’t think sooo…ahahahaha… im good than her, for eating actually ahaha..

 

*Where was she raised?
Lampung

 

*Do you love your mother?
yeaaahh…. Yes I doo..


*When was the last time you saw your mother?
4 weeks ago..

 

*What is her favorite TV show?
Cinta Fitri ahahaa..


*What is your mother favorite restaurant?
euumm…warung bakso pojokan rumah 😀


*Does your mother work?
yes she does…*kalo pengawas itu apa ya bahasa inggrisnya?? Watcher?? Betuull?? Ehehe*


*What kind of music does she like?
oldest songs likes the beattles, broery marantika, bee gees *salah tulis nih saya kayaknya*  mami gaul deh pokoknya..sayang ga ada satu lagu pun yang dia hapal ahahaha…

 

*What is your mother’s favorite store?
traditional market, not so far from my house.


*Does she know who britney spears is?
naaaahh!


*What is her favorite color?
Blue.. she’s bloeaholic


*Where is your mother right now?
in lampung, lg masak kali..


*What did you give your mother for mother’s day?
just love..prayers, and kisses muwaaah muwaaahh…

*Your mother is..
my best-est friend I’ve ever had! My heroine..my best-est bodyguard ahaha

 

jadi, berhubung ini adalah Pe_eR berantai.. saya harus menurunkan surat wasiat eh PR wasiat ini ke:

 

1. sapa ya?

2.binun nih sapa?

3. hayo sapa yang mauuu??

4. kamu mau??

5.kamu aja ya..

6. kamu dong

7. ahaaa…km juga bisaa…!

 

 aturannya beginii:

1. Put the logo on your blog
2. Add a link to the person who awarded you.
3. Nominate at least 3-7 other blogs
4. Add links to those blogs on yours.
5. Leave a message for your nominees on their blog

 

 

 

aahahaha.. maap mbak ika, saya binun mw nurunin PR nya ke siapa, nanti tak liat2 dulu ya kali2 ada yang udah dapet PR nya.. hihihih…

Advertisements

10 thoughts on “mbaak ikaaa…

  1. *What did you give your mother for mother’s day?
    just love..prayers, and kisses muwaaah muwaaahh…

    haha…ampe bibirnya ndower tuh
    😉
    hehe…
    Selamat atas awardnya

    iya ni mas bendol, bibirku jd dower kemana2, jadi tambah seksi aja nih bibir *hoek* ahaha

  2. Hmm..ganti kulit ndah ahahaha..
    Selamat ya..
    Selamat atas awardnya ..
    Luv u sist ^^v

    iya nih sie, lg kena panu dan sangat kronis jadi ganti kulit deh ahaha..
    makasih sie..
    luv u toooo sie ^o^v

  3. Sebenarnya mau sih ngerjain PR nya, cuma Englis-englilis nya itu lho…Coba diganti dengan bahasa jawa…pasti saya bisa…!

    whahahaha… sama Om..saya jg ribet ni g bs inggris2an ahaha.. nanti kita demo rame2 ke mbak Ika ahaha..

  4. duuuhhh baru kaleee iniii ada yang bilang diriq cantiiikkk hehehe…… karna dah dipuji n bu guru-nya juga gedhe kepala couse kege-eran, jadi aq kasih A+ deee…… cumlaude yahhhh…….. selamattt!!! (salaman)

    wahahahaha…btw, aman kado nya mbak ?hihihihi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s